Grad Vinkovci je raspisao Javni poziv za dodjelu potpora iz programa poticanja poduzetništva „Ulaganje u tehnologiju i ljudske potencijale“

Natječaji

Grad Vinkovci je raspisao javni poziv za dodjelu potpora iz programa poticanja poduzetništva na području grada za 2019. godinu „Ulaganje u tehnologiju i ljudske potencijale“.

 

Svrha natječaja

 

Predmet ovog javnog poziva je dodjela bespovratnih potpora iz Programa poticanja poduzetništva na području Grada Vinkovaca za 2019. godinu kojim se provode mjere s ciljem stvaranja povoljnijeg poduzetničkog okruženja za djelovanje postojećih poduzetnika i privlačenje novih investitora s ciljem poticanja ukupnog gospodarskog i društvenog razvoja.

 

 

Prihvatljivi prijavitelji:

 

Korisnici ovog Javnog poziva su tvrtke, obrti te ostali poslovni subjekti koji se svrstavaju u mikro subjekte malog gospodarstva (do 9 zaposlenih djelatnika) sa sjedištem u Vinkovcima i/ili koji obavljaju gospodarsku djelatnost na području Grada Vinkovaca.

 

Prihvatljivi aktivnosti:

 

Potpore se dodjeljuju za:

  • Nabavu strojeva, uređaja, opreme, alata
  • Opremanje poslovnog prostora
  • Nabavu operacijskih i računalnih sustava, računalnih programa i računalne opreme
  • Obrazovanje, stručno osposobljavanje, stručno usavršavanje
  • Izradu promotivnih materijala (do 15% vrijednosti ukupnog ulaganja)
  • Izrada i održavanje web stranice, web hosting (do 15% vrijednosti ukupnog ulaganja)

 

Iznosi potpore:

 

Minimalni iznos koji se može potraživati iznosi 15.000,00 HRK a maksimalni iznos koji se može potraživati je 30.000,00 HRK.

 

Intenzitet potpore:

 

Intenzitet potpore iznosi 80% sufinanciranja.

Želite znati više informacija o natječaju?