Otvorena ispostava HAMAG-BICRO-a u Slavoniji

Blog

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG-BICRO osnovala je ispostavu u Slavoniji, nadležnu za poslove na području Osječko-baranjske županije. Sjedište ispostave nalazi se u prostorijama Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac u Gospodarskoj zoni Antunovac 23.

 

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije nastala je 2014. godine spajanjem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo i investicije (HAMAG INVEST) i Poslovno-inovacijske agencije Republike Hrvatske (BICRO)

 

Djelatnost Agencije obuhvaća poticanje osnivanja i razvoja subjekata malog gospodarstva, poticanje ulaganja u malo gospodarstvo, financiranje poslovanja i razvoja subjekata malog gospodarstva kreditiranjem i davanjem jamstva subjektima malog gospodarstva za odobrene kredite od strane kreditora, kao i davanjem potpora za istraživanje, razvoj i primjenu suvremenih tehnologija.

 

Ukoliko Vam je potrebna izrada poslovnog plana za kreditiranje poslovanja i ulaganja iz dostupnih kreditnih linija HAMAG-BICRO-a namijenjenih poduzetnicima i poljoprivrednicima, slobodno nam se obratite.