Izrada EU projekata

Usluga izrade EU projekata obuhvaća brojne korake, često od prvotnog savjetovanja i osmišljavanja ideje te istraživanja, sve do pripreme dokumentacije i javljanja na natječaj, pa do monitoringa evaluacije projekta i mogućih dodatnih dopuna.

 

Ako ste naišli na zanimljiv natječaj, ali jednostavno ne znate odakle biste krenuli s prikupljanjem i popunjavanjem svih tih projektnih obrazaca, slobodno nam se javite. Vođeni dugogodišnjim iskustvom te fokusirani na vaš rast i razvoj, znamo koje korake je potrebno poduzeti da biste vašu ideju pretvorili u koncept odnosno projekt te u konačnici dobili (su)financiranje vašeg projekta na obostrano zadovoljstvo.

 

Uslugu izrade EU projekta možemo podijeliti u nekoliko faza:

 

  • Inicijalni sastanak – Na prvom sastanku upoznajemo se s vama i vašim potrebama, mogućnostima i željama.
  • Razrada ideje i analiza – Nakon dogovora oko suradnje s obzirom na informacije dobivene od vas, razradit ćemo početnu ideju pomoću raznih analiza poput poznatih SWOT i PESTLE analiza te ćemo logično postaviti projekt kroz izradu logične matrice. Ovaj dio često uključuje i održavanje par dodatnih sastanaka bilo u vašim i našim poslovnim prostorima, a kako bi što bolje i zajednički razradili vašu projektnu ideju.
  • Izrada projekta za EU fondove – Nakon što imamo logično postavljeni projekt, idući korak je pisanje projekta i popunjavanje obrasca. Ovaj dio često uključuje još i pisanje poslovnih planova, investicijskih studija, analizu troškova i koristi, izradu marketinške strategije ili razvojne strategije poduzeća.
  • Prijava projekta – S obzirom na projektna pravila, projekt prijavljujemo online pomoću aplikacije ili fizički odnosno slanje poštom.
  • Monitoring i evaluacija projekta – Zajedno sa vama pratimo evaluaciju projekta, te ukoliko su potrebna dodatna obrazloženja ili dodatna dokumentacija koju zahtjeva ugovorno tijelo, to također radimo za vas.

Pretvaramo vaše ideje u opipljive projekte koji će donijeti korist vama i vašim klijentima